Dagsprogram for lørdag 13.mai

I år har vi nye og spennende aktiviteter på dagtid på festivalområdet. Programmet varer fra klokken 12.00 – 18.00 og er gratis for alle.

 

DAGSPROGRAM LØRDAG – Fra kl. 12.00 – 18.00:

BigFoot lager god stemning på Låven Bar, kl. 12.00
Auksjon med Gotmar Rustad – kjent fra Farmen, kl. 13.00
Bullet Proof spiller i Festivalteltet, kl. 14.30 – 16.00
Karaoke på Låven Bar, kl. 17.00
 
 
BIGFOOT
Arnt Fredrik Hansen er en trubadur fra Sandnessjøen som har vært på Elverum Caravanfestival tidligere. Denne gangen spiller han på Låven Bar hver kveld under festivalen, og ikke minst en runde på dagtid lørdag. 
 
 
AUKSJON
Det blir auksjon med Gotmar Rustad. Gotmar kjenner du kanskje igjen fra Farmen hvor han var mentor. Men de fleste kjenner nok Gotmar Rustad som både akevittekspert og som skuespiller i forestillingen «En akevisitt» på Løiten Brænderi.
Denne dagen er han auksjonarius! Lurer du på hva som skal auksjoneres bort? Følg med – mer informasjon kommer nærmere festivalhelgen!
 
 
BULLET PROOF

Det omtalte Rock’n’Roll bandet fra gode gamle Hedmarken har lang erfaring innen bransjen, og helt siden 2009 har de holdt det gående igjennom tykt og tynt. Siden start har kvartetten gitt ut 2 album og 2 EP’er. Lettere sagt et heldekkende Rock’n’Roll show som står på menyen. I 2012 hadde bandet opp til flere innslag på tv2 i beste sendetid. Noe som resulterte i et travelt år for bandet. Tidlig stadig ble de omtalt som et band med høy Rockabilly-faktor. Men med tiden har soundet utviklet seg til et mere Rocka uttrykk. Pumpende kontrabass, saftige gitarriff og 4-flate, garanteres det fart og moro da disse karene entrer på scena! Etter 14 år på vegen kjører bandet fremdeles på videre med ny musikk og nye eventyr.

Mine damer og herrer… Bullet Proof!

 
KARAOKE
Kanskje du selv har en drøm om å bli artist? Nå har du muligheten. Vi kjører karaoke på Låven Bar, så det er bare å sette i gang med øvingen!
 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

elverum
caravanfestival

Følg oss her og på Facebook for å se når din favorittartist står på scenen.